Merangkak

Baby hampir 9bulan. Tapi belum pandai merangkak. Normal ke?

12 Các câu trả lời

Perkembangan anak lain lain. Tak sama. Jangan letak dia dalam walker selalu nanti dia cepat jalan. Letak je kat bawah nanti dia belajar untuk merangkak. Anak tak elok kalau skip merangkak.

anak aku 4bulan 5hari dah meniarap .. 5bulan lebih dah nak merangkak sikit ²

fuhh mjur lh kta normal.. sbb ank sy msih meniarap.bguling.. 9bln lebih

Anak slalu naik walker ke? Galakkan dia dgn bg dia bergerak bebas.

4y trước

Lepas mandi sapu minyak baby dan gosok2 paha dan betis. Urut2 manja

Mungkin anak sis terus berjalan mcm anak buah sy

Anak saya 6 bulan baru pandai berpusing

Normal.. anak sy 10 bulan merangkak..

Normal. Anak sy merangkak ms 11 bulan

normal. kerap ajar dia merangkak.

tak smua baby sama sis