Stokin bayi

Mommies, baby kena pakai stokin sampai umur berapa ye? Anak saya baru nak masuk 4 bulan, kadang bila buka stokin lama sikit, kaki dia sejuk.

14 Các câu trả lời

saya pakai masa dlm pantang je awak lepas tu pakai dh. hee. skrg kalau tido baby pakai baju jenis sleepsuit berstokin.

8mo trước

bagi sy normal je awak kaki baby sejuk. sbb kita punya kaki pon sama sejuk juga. tp kita xpakai pon stokin sentiasa🙈. kalau mil sy mcm bsg sikit. tp anak 1st dgn 2nd baby sy sejenis xsuka pakai stokin or mitten. even bedung pon dorang akan bukak. dorang pakai dlm 1@2minggu masa dlm pntg ja. lepas tu xpkai dh

smpi sbulan je klu x silap.. 4 bln patut da bkak... bia baby main2 ngn jari2 tgn n kaki..

8mo trước

Yeke? Okay camtu kena bukak lah ye kalau kt rumah tu

Anak saya pakai masa dalam pantang je tu pun sebab mak saya yang jaga 🤭

kalau anak jenis sejuk2 pakai Kan la...