Bisul pada baby

Hi mommies, my baby kena bisul dekat tepi lubang bontot berulang kali. Dah pg bawak jumoa paed, bagi antibiotics then okay. Tapi lepas tu bisul datang balik. 😔

3 Các câu trả lời

kerap bersihkn guna antiseptic area yg kena tu, bisul mmg akan dtg balik bila kena trigger. anti body dia pn ambik masa untk build lawan bisul tu. harapkn makan ubat je susah juga kita ckp. pape pn stay strong ye. mak sy cete dulu masa sy baby bnyk sgt bisul sampai tk boleh nk cium or peluk. kepala pn penuh bisul. dia pn tk boleh buat apa². satu hari tu jatuh katil terpicit bisul besar terus dia berhnti sendiri.

hi sis . mcm mana dgn bisul baby ? dh ok tak ? sbb skrg baby sy pun da tumbuh bisul kat tepi lubang buang air besar . dh bawa g doc , doc bg antibiotic n ubat sapu .

1y trước

Dia dah okay. few weeks jugak bisul tu x hilang masa tu.

hai..macam mana ngn bby awk..situasi kte sme..😔😔

3y trước

So far okay dah..tp still nampak lagi ada benda bulat (tapi flat) dekat tempat bekas bisul tu. Scar kot..hopefully xkan dtg balik