Baby kerap tersedak susu

Hi mommies, my baby girl belum sebulan lagi, dia kerap tersedak susu even direct bf or botol. adakah ini normal?

2 Các câu trả lời

Kekdg dia trsedak sbb susu laju sgt kluar..😂✌sbb ank sy slalu mcmtu...pnh skali tu dia trlepas puting susu dia tgh isap..tgk susu tu terpancut sndri...no wonder la bby sy slalu trsedak..rupenye..susu yg kluar ms bf tu laju sgt..nk2 klu tgh pnuh lg la..uncontrol jdnye😂😂😂✌

5y trước

Ada kata tomee..tp xsure apa yg ok😅✌..sbb sy lum lg bg ank isap botol ..msih full bf😂😂klu pump pn simpn je dlm fridge buat stok...

bhya kalau sllu tersedak .

5y trước

tulah . takut pengasuh tak perasan .