Nama Panggilan Anak Anda

🥰 Mommies, apa panggilan anda untuk si keci? Baby? Adik? Atau panggil nama? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

Nama Panggilan Anak Anda
97 Các câu trả lời

nama abg Lutfan panggil upan adik Lutfi panggil upi.. kdg2 pnggil upanipin..hehehe tgk katun pn upin ipin😂

Anak sulung : Rayyan Zafran pangil ayen kdang abang Anak kedua : Raihana Zulaikha pngil hana kdang adek

panggil nama... sbb x tido malam dulu nak bg nama dy yang sedap2😅.. Aishah, Syahidah, Alisha, Al fattah

kkak Abg adik, kadang si Abg masih kami panggil adik,sbb adiknya bru lahir baini. tbiasa pngil adik.

anak sulong Putra Azreen... panggil Abg Putra yg nk dtg ni mgkin baby..sbb tgh on the way 🤗😍

adik,zara,izz zara arisha..sbb ank oku jdi kena hari2 sebut nma dia atau nama penuh dia..😊

anak pertama panggil kakak anak kedua panggil adik tapi bila geram panggil nama penuh😂

Ank baru sorang je. Letak namanya Nusaybah panggil Nusaybah, baby, syg, manja, adik🤗

Nama ank muhammad aydin, slalu pnggil aydin dgn adk ja... kdg2 pnggil syg... hihi

anak sulong sy panggil Syida @ kakak.. adiknye nt panggil adik @ baby.. 🙂