Nama Panggilan Anak Anda

🥰 Mommies, apa panggilan anda untuk si keci? Baby? Adik? Atau panggil nama? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

Nama Panggilan Anak Anda
97 Các câu trả lời

adik .. thaqif.. nma penuh bila geram .. 😂😂 Muhammad thaqif suhail

anak saya Nuha Humaira.. nuha, humaira, yah, etah, adik, anje ayah

2/3 hari lepas pngil humaira..sekarang dh dpt pangkat kakak..😊

sulung panggil kakak ke-2 panggil adik kadang2 panggil nama Auni

Anak pertama abang Anak kedua adik coming soon,mungkin pggl baby

Maryam Humaira/ adik/ sayang/ Maryam / Cikyam/ Humaira/Maira

no1 abg. no2 adik. no3 aa. yg no4 ni blm tau sbb blm lahir.

Nur Qaliesha sofea 🥰🥰 panggilan echa/chacha ❤❤

Nara..lenje...syg...demok..hahaha ikut dan je bby 10 bln

anak pertama audia umairah. anak kedua audalia unairah.