Induce

Hi mommies.. Anyone yg ad experience kena induce?? Berapa lama menahan sakit?? Sy kena induce esok pg sbb bby kecil n esok cukup 37weeks.. 1st bby.. Doakn urusan sy dipermudahkn.. Berdebar ?

21 Các câu trả lời

Sy bru melahirkan 2/10 dgn cara induce masok ubat dlm rahim.. Kol 10pg induce kol 4ptg msok labouroom kol 6ptg bby dh kuo.. Ap pon.. Stiap org lain2.. Smoge sis dipermudahkan dan semua nya selamat.. 😉

Ank kdua sy induced..ad org ckp xsggup induced tu sy risau jgk tp bila kena rs xbeza pun sbb mungkin dh penh brnk sblm tu so org kata dh ad jalannya..inshaAllah awk xskt n rs normal2 je aamiin

Sy hari tu sakit tak lama. Induce 7 pg dgn dos separuh je dr ubat induce tu. 11.30 am start sakit, 1.09 pm baby selamat keluar.

Sy kne induce ank 1st... Dlm 4 jam dh berslin..skit bersalin tu biasalah...zkir al fattah banyak2 yea

🙋‍♀️ .. 1st baby sy kna induce sbb takut baby sy pusing dlm posisi breech..msuk LR 1130am

semoga di permudahkan. saya 19th ni induce jugak sebab air ketuban sikit

5y trước

Semoga dipermudahkan semuanya 😄

Moga dipermudahkan segalanya sis..

amin mudah2 semoge segale urusan dipermudahkan

5y trước

Alhamdulillah.. Semua dipermudahkan.. Trima kasih atas doa.. 😊

Moga suma berjalan lancar utk u sis

Semoga dipermudahkan sis