Anak 6 month sembelit lepas mula makan

Hi mommies, anak saya baru je mula makan sebab dah masuk 6 bulan. Saya bagi makan bubur nasi yang diblend dan tambah EVOO. Tapi sejak 3 hari ni start hari saya bagi dia makan dia tak membuang pun. Hari ni nampak agak cranky sikit sebab saya masih continue bagi bubur nasi ikut 4 days rule & hari nie masih tak membuang. Esok saya patut stop anak sy dari makan dulu & tunggu dia membuang ke atau boleh je continue bagi makan?

1 Trả lời

besok bg puree buah pulak. bg puree buah yg bantu baby berak. mcm buah naga