Tak berhenti berak.

Hello mommies. Anak saya 4 bulan 15 hari today but one thing uncommon, dia sering berak (Semalam 5x, najis berair) and today dah 2x. Siapa pernah alami masalah sama? Advice please? Thank you.

1 Trả lời

Pergi la klinik rujuk doc. Kalau cirit birit boleh jd sbb susu. Atau lain2

5y trước

Kalau sbb lactose intolerance tu dia boleh jdi sementara atau kekal. Mcm ank sy, dia sementara je. So sementara tu tukar susu tanpa laktosa. Bila cirit birit dh ok, bru bg balik susu fm yg dia mnum sbelum ni.. tp kalau puncanya sbb lain, yg tu better check dgn doc sis. Bahaya cirit birit bpanjangan takut dehydrated bby.