Baby 6 bulan poo 2-3 hari sekali normal ke?

Hi mommies! Sayaaa nak tanya. Anak saya 6 bulan full susu formula sekarang kalau berak 2-3 hari sekali baru berak. And today takes 4 days utk dia berak. But sekali dia berak tu banyak maybe sekali or dua kali dia akan berak dalam sehari tu. Then 2 hari lepas tu baru berak. Tapi poo dia tak keras. Normal je. Perlu tak saya risau or refer to klinik/hospital? Saya first time mommy. Thank youu!

1 Trả lời

poo normal, anak active takde kelainan then should be okay je awak.