Ragu-ragu tmpt bersalin

Hi mommies... ade x yg kat sini pernah bersalin kat hsptl serdang... ok x bersalin kat sane...

2 Các câu trả lời

Kalau sy g kk .kbykn kawn2 ckp ok je bsalin kat hospital serdang..ade yg dh 3 4 org kat situ.ade jgk yg suggest g hospital putrajaya.kene booking bg depo 1k dulu.lpas bslin akn bg duit blik mcm tu sy dgr..bg sy mana2 je janji baby n kita selamat.moga2 urusan kita n baby mudah nt ..🤗

5y trước

Aamiin

Ok je..nurse semua baik2 dan membantu, start masuk LR tu dorg terus panggil suami dh masuk skli

5y trước

Tqsm ye sis