1 Line?

Hi mommies.. Ada yg ckp 2 line.. Saya nampak 1 line.. Apa yg mommies semua nampak ye?

1 Line?
9 Các câu trả lời

Ade byg garis hlus..mybe evapline. Kne percaya ngan test yg dibuat tu. Samada ikut waktu yg ditetapkan, guna air kencing yg pertama, sudah delay period. Klu da yakin buat semua tu ikut cara yg betol. Kne la terima apapun keputusan samada negatif or positif.

4y trước

Haha.. Tu lah sis.. Lagi2 ttc utk 1st child.. Hope for good result..😁😁

lame dh ke delay period...selagi xperiod..ada hrpan utk pregnant...xpe..try repeat lg nnti..

4y trước

InshaAllah.. Tq sis😁

1 dear. Nnt try repeat test lg. Ada rezeki, in shaa Allah

4y trước

A ah sis.. Check td pn 1line je.. 😁

nmpk 1 line je..

4y trước

A ah sis.. Sy pun nmpk 1line.. Hope ada rezeki lps ni😁😁

1 line

1line je

4y trước

Ye sis.. Check pg ni 1line

I line

4y trước

InshaAllah sis.. Tq😁

1 line.

4y trước

Sy pn nmpk 1 line.. Moga ada rezeki lps ni..

1 line

4y trước

Ye sis.. Check td 1 line jg