Salam Mommy semua.. Tolong pinjam mata semua.. Yg nie nampak double line or 1 line

Confuse sama ada 1 line or 2 line

Salam Mommy semua.. Tolong pinjam mata semua.. Yg nie nampak double line or 1 line
6 Các câu trả lời

bln 5 ritu sy pnya mcm ni la.. xbrpe nmpk tp delay 5hri lpstu period pulak rupanya fake hope 😔.. bln 6 delay lg tp sy ignore smpai 10hari sy check 2line tp samar 😁.. smpai skrg blom period 😂 alhamdulillah slps 2thn lbih ttc..so sy rasa awk tggu je mcm biasa .. klau lame sgt delay period awk check lg skli..

Takut false hope mcm saya dulu. So kalini apa saya buat saya check lepas 24 jam, kalau boleh tunggu check lepas 48 jam. Baru nampak pekat kalau positiif

1y trước

Baik sis

nmpk mcm samar, semoga ada rezeki 🤲✨

Yg saya nampak hanya evap line. -ve

Beli clearblue sis senang nmpk result

Test lagi 3 ari sis..