Agaknya mommy2 semua nampak 1 line ke 2 line ye?

sebab saya rasa macam ada n takda 😅

25 Các câu trả lời

Pengalaman sy ank 1st... Masa tu checkup ke PPUM slps buat operation buang cyst..masa jmpa doct..doct Tanya dah period x.. Then sy ckp..belum LG..dah hmpir sebulan.. I thought that is normal aft buang cyst tu..then doct ckp..try buat UPT.. Mna tahu..dah ada..(2yhn tggu) so..I agree..buat lab check kat sna.. Then a few minute.. Doct bgtahu..ya.. Awk positive..Time tu..ya Allah..Happy Sgt2...then doct trus bg vitamin.. N then suruh buka Buku Merah... Aku excited..balik tmpt kje..call hb smbil terharu..ckp dah ada bby.. Smpai je umh.. Xcaya.. I buat snd.. Check.. Xnampak apa..pastu g klinik panel.. Suh check LG skli sbb Xcaya xdah ada..then doct test..memag naik 1 line je.. Pastu doct sran..jam 5 pg buat..sbb dia ckp ..Time tu..kepekatan urine bby lebih tggi Dan mgkin bole nampak.. Pg tu..aku try LG..xnampak.. Aku excited nak nampak 2 line..sbb xpernah nampak..xpernah tahu perasaan tu camne bila tgk 2 line.. Skli buat.. Memag xnampak2..aku pun terpikir...erm..xkn Doct PPUM tipu ...buat trus dgn lab diorag kottt...so aku sedap kn ht je..just follow mkn vitamin cam biasa..sbb aku awl2 preggy..xde alahan..mcm biasa je.. Just aku perasan..suami yg over alahan dri aku..Xleh bau tu..bau ni..that y aku x realise aku preggy.. Then Google..nak tahu wktu terbaik check..selepas 2 bulan xperiod..so aku menuggu la..smpi ckup 2 bln check... Betul..naik 2 line..Happy Sgt2.. Tu Lah pengalaman 1st mengandung

sy yg tak nmpk gmbr upt ke mmg takde gmbr sis uplod ni ke sis nak main teka teki ngan sy ni🤭susah sngt plk soalan teka teki ni....srry gurau je ye..cuba sis edit lagi letak gmbr upt sekali bru la sy blh teka mcm mna🥰🥰

bukan 1line saja tak nampak dgn gambar upt sekali saya tak nampak🤣. susah lah teka teki yg ni 🤣🤭🤭.

1y trước

itu la. kita minta tt edit semula sekali dgn gmbr😁

sy nak agak 1line pun tak blh,nak agak 2 line pun lagi la sy tak blh nk agak...🤭🤭jangan marah yer sis🤗

gambarnya halimunan ke sis🤣🤣🤣🤣... aduuh sis melawak🤭.. bukan kecam tau tp terhibur😅😅

korang semua. hee. betul2 menyakat tt ni. mungkin tt excited nak tanya. lupa up gambar. hee😅

kak upload sekali lagi.gambar tak de..ke akak nak bagi kami teka teki..😅.gurau kak..

saya nampak 2 line tu.. InshaaAllah.. moga ada rezeki.. walaupun gambar takde 🤣🤣

alamak..gambar nya xde..😅✌🏻puan lupa nk letak skali gambar ea

sy tgh sakit gigi ni sis,jgnlah buat cenni😭😭😭😆😆