Naik pesawat hamil pada 5 bulan dan ke atas

Hi mommies. Ada tips tak utk mommies yg naik flight semasa kandungan 5 bulan dan ke atas? Bila last boleh naik flight? Terpaksa naik flight atas tuntutan kerja dr zaman bujang sampai sekarang ?

1 Trả lời

35w+ x blh sdh naik flight Ambil seat luar.senang nak p toilet Every 30 minutes kena gerak2 badan.bg blood jln.. Pakaian guna yg longgar. Jgn lupa bawa bantal utk letak d belakang pinggang masa dlm flight nnt. Buku pink kena bawa...

4y trước

Thanks info 🌹