Naik flight

Hai mommies, sebelum nak tanya doktor time review sabtu ni sy nak tanya ada tak mommies sini yg pernah naik flight time mengandung? Limit sampai berapa bulan ea boleh naik flight dan apa surat/dokumen/borang yg diperlukan utk ibu mengandung boleh naik kapal terbang? #firstbaby #6months

2 Các câu trả lời

Last 34 weeks. 35 above dah xleh naik. Mmg kenaaa ada surat dri dokter (Flight letter) and atas flight pon nnti crew mntk isi satu borg.. Kalau bleh surat dri dokter tu siap2 fotostet sbb pihak dyorg akan mntk salinan surat dri dokter tu utk smpnan dyorg..

5y trước

34 weeks tu dlm usia 8 bulan kandungan kan, okay thank you utk pencerahan 😊

Sy last naik flight kandungan 7month +++ then pekerja(pramugari) sana akan isi form untuk kita. Just kita prepare buku mengandung saja

5y trước

Ouh means time da masuk kapal nnt baru isi borang ke? Before masuk gate imigresen checkup tu xperlu show apa2 kan?