Air liur baby meleleh..

Mommies.. Ada tips tak nak stop air liur baby meleleh..? Baby baru 7 bulan..

1 Trả lời

mostly lama² akn stop sendri . tp tak tahu la kalau org lain ada cara . hehe

5y trước

Stop sdiri tu agak2 brapa bulan? Anak yang sulung dulu tak sempat nak makan sushi king. Leleh aje air liurnya. Dah start makan solid food, saya bawak gi sushi king & calitkan sket kat lidah dia bagi rasa. Alhamdulillah lepas tu dah tak leleh air liur dia. Yang adiknya pulak tak sure la pulak tak sempat makan apa masa preggy ni.. 😅