Bayi start meniarap

Bole mama2 share pengalaman masing-masing bile bayi mama2 mula meniarap?

9 Các câu trả lời

3 bulan. kerapkan tummy time dia. golek golek kan dia atas playmat🤣🤣..nnt lama lama dia ingat. tapi baby saya ni..tak suke menerap 😅😅😢..buat nye satu dua round je..pastu dia malas😌😌

4 bulan 20 hari baru dia betol2 boleh meniarap, sebelum tuuhh kita kena tolak dia mengiring sikit, bru dia nak mengiring

3bulan lebih dah mula meniarap sendiri tp sy tak biar lama, sy akan kalih badan dia semula.

3 bulan . Kena kerap buat tummy time. Tapi kalau anak tak mahu takpe bagi masa

3 bulan.. Tapi lain anak lain fasanya jangan paksa dan galakkn tummy time

2 1/2. Kena kerapkan buat tummy time

2 bulan lebih 🫶🏻

3bulan 🫶🏻

3-4 bulan