Due date Bulan Oktober

Ada tak mommy² yg due date nya sama dgn saya,,bulan 10,,jom lha share pengalaman masing-masing,,btw sy pregnant anak 3

32 Các câu trả lời

Sama la.. preg num 3.. due 8/10... bile fikir kan due.. mula la hati ni berdebar2.. huhuhu..

5y trước

sama due 8/10😍😍

Saya 20.10 bby first . Skrg genap 30 weeks . X shabar nak tggu due 😍

sya.. anak no dua nih bulan 10 tahun nih.. sama bulan gan kakak dia.. 😆😆😁😁

InsyaAllah awal bulan 10 ni..Pengalaman 1st.. Bdebar2.. Harapnya semuanya baik2..

First baby.. 15 oktober. Skrg tengah mengalami pedih ulu hati 😂 baby aktif nau.

5y trước

Samalah kita..kerap Pedih ulu hati bila perut makin bsr ni

second baby 2/10/2019 ..sama ngan anak 1st October 😍

Saya due 6october..anak pertama. Skrg 32 weeks sudah

5y trước

Sama pula due kita sis

Saya 30/10 ank yg 3.. semoga d permudah kn

Sama lah sya pregnant anak ke 3 due date 6/10

5y trước

Hahaha.. Kn

Sama sis..sy 7/10.prgnt ank ke2..😊