Discaj kuning

Hi mommies, ada tak mommy kat sini yg ada keluar discaj kuning²? Masuk 3rd trimester lgi kerap keluar. Sya dh bgitau dr, dr suruh tukar pentyliner yg non perfume dan stop guna feminine wash tpi still ada lagi discaj tu. Ada tak mommy senasib dgn sya? Sya tukar pentyliner every 2@3 hour sebab tk selesa. #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Sis ada check gbs tak?

12mo trước

Ya better begitu sis. Apa2 senang doktor nk on antibiotik. Harap2 takda gbs. Kalau betul takda mungkin sebab hygiene