Minum air putih

Hello mommies, ada tak mommies yang jenis memang suka minum air masak/air putih/berais .. Saya dari sebelum pregnant memang jenis kuat minum air putih Ada effect apa apa tak, kalau hobi ni berterusan lepas dah pregnant? .ada kesan sampingan tak kalau terlebih minum air? .. Yang saya tahu, kesan dia, saya kerap ke bilik air je ..hehe Btw saya 31 weeks pregnant, baby normal, air ketuban normal. Alhamdulillah #advicepls #bantusharing #ingintahu

5 Các câu trả lời

klu time pantang tu jgn ler minum yg sejuk@berais.. kne pantang yg tu.. dlm pantang digalakkn minum air msk/putih/mineral untuk penghasilan susu bdn, lgpn klu xckup air mse pantang tu bleh dehidrate tmbh² klu bby fully bf.. n jgn xpkai bengkung plak, nnt menggelebeh perut tu 🤭

It's ok... best je minum air kosong.. asalkan jangan overdose (lebih drpd 3 liter sehari)

Tak ada, lain la tiap hari minum 4-5l and above, itu something wrong.

blh air biasa...mk sure quantity yg cukup.

Elok je sis minum air putih/kosong 🤗