perancang depo

hi mommies, ada tak kat sini yang ambik perancang depo? kalau ada boleh tak share kat comment section? cause nak tukar kepada pil sebab berat badan naik mendadak🥲##bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

sy daripada depo tukar ke pil sebab bleeding 3bulan x berhenti.. kalau sis nk tukar , kena dtg period dulu sis. klaau sis nk ambil d kk boleh buat appointment dlu atau contact dgn nurse sis.. sbb mcm sy hari ke 5 period kena ambik/mkn pil perancang.