Sarang burung. Birdnest

Mommies. ada sesiapa mcm sy tak? suka mnum air sarang burung. Ada tak effect kt baby? Anyone used to drink birdnest during pregnancy before?

1 Trả lời

Sy consume bird nest.. Buat sdri or rtd pn dedua sy consume while pregnant and after deliver.. Effect dia bg sy baby xda mslh kulit sgt dr abg dia sblm ni.. klo luka calar pn cpt baik, klo bab luka lps bsalin ceaser pn ok, lps 2mggu dh boleh ke dapur utk msk sdri.. Dlmn tu kita rasa klainan skit