makanan pedas

Hi mommies, Ada sape2 pernah makan Maggy ni tak waktu Hamil?? Pls respon, boleh ke makan Maggy ni waktu preggy

makanan pedas
39 Các câu trả lời

saya dlu mmg hantu samyang ni, tp bila prgnant tgok maggie ni je nk muntah 🤮🤣

5y trước

Hihi sama la..lagi satu, hantu coffee, sbila preggy tgk coffee dgn samyang ni, rasa nak muntah

Dlu saye mkn maggi tu ...perut saye sakit..lnsung g hospital..sbb mkn pedas

Saya makan yang cheese plastik kuning. Alhamdulilah takde pape hehe.

saya makan je. beli dalam cup sbb nk lepaskan teringin je

saya pn makan jgak tapi makan ramen yg chese tu je

Sy mkn tp myesal.. Sbb suka pedih ulu hati.. 😢

Saya pon mkn sbb tringin.. Tpi share ngn husbnd

sy makan tapi 6month ke atas baru berani makan

Kalau teringin makan je. Tp jgn selaluu

Saya. Makan 1 bungkus je, korean spicy