Makan Makanan Pedas Ketika Hamil

Hi Mommies! Ada dekat sini yang gemar makan pedas waktu hamil? Lagi-lagi mee pedas maggi ni. Ingat, banyak risiko boleh berlaku tau! Apa risikonya? Haa, ni admin nak kongsi. Baca untuk ketahui lebih lanjut ok: https://my.theasianparent.com/pemakanan-ibu-mengandung/web-view

14 Các câu trả lời

Suke mkn pedas. Tp awl2 husben akn tapis apa mknn leh mkn n x ms preggy😅😅😅dia akn chck dkt internet memne info ttg hamil..kmdian akn kata..xleh la cmni yunk..sian kat bby..haha..bila pk bby trus rs cm..xpela klu xdpt..jnji lepas bersalin sok dpt mkn..hehe😂😂tp kne berpada juge sbb ank plak bf..hehe...

Suka makanan yg pedas....tapi sejak pregnant ni kena kawal sikit lah mkn pedas...

Sy pun suka mknan yg ada rasa pedas2..kalo x pedas mcm ada yg x kena..😅

Dari awal tau ngandung sampai nak bersalin suka makan pedas. 😉

suke makan!...tp bile pregnant In Sha Allah cube elakkan !

Suka pds tp sjk prgnnt n bf, cb kawal kpdsn demi ank

Sy dri awal pregnant mmg x blh mkn klw x de lada

Memg husben xbg mkn trus bla Thu pregnant

Suka pedas.tapi kurangkn time preggy

Tak suka blh buat skt ulu hati