Baby campak

Hi mommies ad xbby yg dh kena campak?blh xbg tips atau tanda2 bby kne campak?bby sy ad naik bintik2 blkng bdn depan dan muka..blkg bdn bntik tu nmpk merah2..kalau depan bru npk mcm naik bintik tp xmerag lg..muka naik merah2..btw bby bru baik demam ahad lepas..#ingintahu #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

tak confirm lagi kan campak? sebab anak saya haritu pun sama naik merah2 macam ruam, bawa jumpa doc, doc cakap effect selepas demam. lama2 akan hilang sendiri. kalau was2, bawa je pergi check.

4t trước

banyak dekat area depan dan belakang badan, peha, lengan. doc bagi calamine lotion je.