Demam Campak Ke ?

Ni demam campak ke ? Kat bdn & kaki pun ada merah2 mcmni . Anak mmg dh sminggu ni selsema & batuk je . Tpi xde demam .

Demam Campak Ke ?
9 Các câu trả lời

ni mcm semut kecik. sy pun merah2 mcmni kalau kena gigit semut yg jenis ni. kena perhati area tempat dia tidur ya sis. samada nyamuk/semut. kalau demam campak dia demam & merah2 satu badan.

Better pg check hosp. Anak kawan saya pun macam tu naik naik bintik merah taktau punca, sbb dh batuk selsema sampai demam. Pg hops rupnya paru paru berair. Better bawa hosp cepat sblm demam.

anak saya 2 minggu dmm on off. lepas baik dmm esoknya terus klua bintik2 merah tpi merah samar2 .. dari ubun2.. muka2 dia.. bdn dpn blkg. kne dmm campak..

Lebih baik bawa anak jumpa doktor segera mommy since batuk dan selesema pun belum sembuh lagi

mcm bukan. tapi nk double check pergi klinik ya puan.

mcm ketik semut..bukn campak mcm ni..semut kecik2 tu

Puan lebih baik pegi klinik. Kami tak berani cakap.

Macam bukan

mcm bukn