3rd Upt

Hi mommie. sy pernah post gambar upt yang line dia kabur sgt2. So kali ni sy try Clear blue Alhamdulillah positive sy mengandung. 2,3 hari ni keluar staining coklat sy risau sgt sebab pernah gugur bulan 12 haritu. Ada ibu2 yg pernah alami mcm sy tapi baby ok? thank you.

3rd Upt
5 Các câu trả lời

Spotting tu normal utk preggy mommies.but if berterusan atau ade heavy bleeding..pergi klinik jumpa doktor minta consultation k😊😊

Sy x tapi kwn sy, sama mcm awk. Alhamdulillah dah selamat lahir pun skrg, normal. Jaga diri elok2 tau, xmo lasak2 awal2 ni 😊

Pernah, ms 7weeks. Doc bg mc suruh rehat je kt rumah, n tinggikan kaki bila baring. Baby lahir ok.

ok sis thank you sgt 😊💐

Alhamdulillah. We're gang hehe