Clear Blue dapat baca ke?

Kalau kabur mcm ni Clear Blue dapat baca ke..so far sy tidak mau guna clear blue sbb takut HCG blm cukup tinggi utk Clear Blue detect HCG..

Clear Blue dapat baca ke?
11 Các câu trả lời

sy test mula naik mcm ni je awak pakai strip. kemudian sy beli digital CB. dpt detect. tulis 1-2w bersamaan 3-4w. ni masa anak 1st sy. anak 2nd sy pon awal2 test pakai strip. sy test 5hari before delay period. kemudian 2@3hari lepas delay period sy pakai digital CB naik 2-3w. bersamaan 4-5w ☺️

Sama laaa sy mula² pun dpt line mcm tu. Rasa macam mimpi nohhhh sampai 4 strips sy buat terus. Then beli digital CB, keluar pregnant 1-2weeks. 🤭 insyaAllah positif tu cuma hcg masih belum cukup tinggi.

1y trước

Tq sis share…yaa mungkin HCG blm cukup tinggi kan..nanti sy try check lagi few days

Saya awal-2 test pakai strips ni juga. Sebelum period dapat samar mcam ni. Alhamdulillah mmg preggy. Dah delay baru beli CB. Tahniah mommy!

Kalau strip ni double. Kalau guna cb akan terus detect.biasa sy akan try strip ni nk confirmkn pakai cb..

saya mula2 macam ni jgk lepastu tiap2 hari test pakai upt ni🤭. lepas seminggu baru pakai clear blue .

Clear blue lg sensitif bacaan, means hcg rendah pun dia bole baca... Bole try guna..

clearblue beli yg digital.. senang tahu.. sy lewat period 2hari sy try naik je jelas

upt ni sis simpan sehari jgn buang..nti kalo double dia akan jd pekat

1y trước

line pudar jadi gelap sbb dah jadi evap line sissssss. evap line tu garisan penyerapan. bila kering makin gelap lahh color dia.

Dah delay period ke? Boleh guna clearblue sebab high level of sensitivity

Clearblue sensitivity 99% so memang tepat