minum air gula

Hello momiies..nk tnya ni, minum air gula 2 wajib ke.. Sbb ada yg kta xsmua org kna mnum air gula.. Apa kriteria momy to be yg kna mnum air gula erk?

2 Các câu trả lời

Umur 25 tahun ke atas dan ada latar blkg family yg ada diabetes yg akn kena minum sis...

5y trước

Jgn risau... Mindset tu kena kuat....klu kte kata xsdp mmg akn muntah la klu minum.. Mcm sy lg la air manis pn ssh nk minum skali kena minum air gula...

Berat naik mendadak dalam satu bulan.. Cth naik 3-4kg sebulan..

5y trước

Tengok pada individu.. Ada yg kena seawal 14w... Mcm sy 20w nnt kena start minum air gula..