MINUM AIR GULA

Hello momies, nak tnya siapa yg dah pnah mnum air gula sini bole x share pglmn sbab bulan depan dah kna mnum gula, risau pula😅#firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

pengalaman 1st time takut2. lps tu dh xkisah pun. sy baru je minum 2 minggu lps..sedap sejuk2 perisa oren kk tmpt sy bagi. alhamdulillah result normal walaupun pregnant kali ni mmg x minum air masak sgt. yg penting, wajib puasa. sblm dtg kk jgn minum air masak. dh dpt air gula, minum terus jgn pndg kiri kanan. dh settle pi cari tmpt selesa utk duduk rehat.

1y trước

bestnya kk tempat sis bg air sejuk. tempat sy bg air manis suhu biasa je. Cuba gak teguk bnyk². 2 nafas baru habis 😆