Don and donts

Hi Momies,Nak tanya during pregnancy boleh tak sapu losyen mustajab dkt perut. Ada baca cakap takut baby panas kalau sapu minyak angin

10 Các câu trả lời

X boleh sis..kalau losyen @ myk zaitun x pe..kalau minyak panas..x boleh la..saya sapu kat atas belakang pun nurse x bg..saya kata la..x sapu pun kat perut atau bwh belakang badan tu..just atas bahagian blkg je..sbb sakit lenguh2 kan..tu pun hati2 sapunya

Sapu losyen biasa ok.. tapi jgn guna minyak yng bagi baby rasa panas

Better elakkan.. Sapu kaki & pinggang ok la

Dkt perut mmg panas la😅

Tak boleh effect baby nanti..

Tak boleh sapu area perut ye

Xboleh sbb losyen tu panas

Lpas bersalin bole

X boleh sis..

Tak boleh