Kegunaan Minyak Angin

Boleh ke sapu minyak angin di perut/pinggang ketika hamil. Contoh seperti minyak gamat/losyen mustajab.

4 Các câu trả lời

Aiii cheq oiii jangan... Losyen. Mustajab panas...mak mentua saya cukup marah kalau sapu minyak di kawasan perut dengan belakang... Sbb baby kesit(baby akan mengecil) itu kata mak mentua sata... Nak sapu boleh cuma pada kaki hingga betis... Pastu pakai stoking ....org tua ni makan garam dulu dari kita... Ikut je la tak salahkan.....

jangann..bidan pesan haritu jgn sapu minyak panas dkt area pinggang atau perut.. tempat lain xpe..tp sy dah tersapu awl2 sbb xtahu.. nasib xde pape

5y trước

terima kasih

Kalau panas jgn sapu di perut & belakang badan. Kawasan boleh. Kalau minyak gamat tak panas boleh LA sapu

di bahagian lain blh. d perut jgn ye.