Gastrik Masa Megandung..

Hi momies² semua..mahu tanya ba ada ka sesiapa tahu apa² petua tradisional tanpa perlu makan ubat untuk hilangkan GASTRIK..?Saya tengah pregnant anak ke-3 sekarang 3bulan,yg ni tiba² dapat penyakit gastrik,amat perit sekali,tak perna dapat penyakit begini,Asal perut kosong saja mesti pening dan muntah air saja,sekarang ni mkn kena ikut mood,sebab still ada morning sickness,terpaksa mkn ubat²an dari doktor walaupun terpaksa kena juga makan..tapi saya risau ada kesan sampingan...please suggest something...?

2 Các câu trả lời

Dah jumpa doktor kan. Teruskan sahaja makan ubat yang diberikan. Dan cubalah minum susu.