buaiyan baby

momies2 , anak sya baru 2 bulan dah biasa kalau nak tidur kena masuk buai bru dia nak lelap . bbrpa hari lg nak pgi kk nak cucuk booster . tp dkat kk slalu ramai org jd lama, sya risau klau dia mngamuk nnt . momies2 buat cara apa nak tidurkan anak klau mngamuk ? ada tips tak nak bagi anak utk x tidur dlm buai slalu ?

2 Các câu trả lời

kalau sya x besakan dia guna buai. kalau nak tdur, buai di tangan kejap. then bagi baring and gosok2 belakang dia

baby Sya pun since 2 bulan tido buai,siang je..klu gi mana2 baby Sya tido jer dlm dukungan