muntah sampai lemas n maigrin

Hi momies.. Sy skrg 31++ weeks sdh.. Akhir2 ni sllu rasa pening ja.. Tadi tengah hari muntah teruk pas makan.. Perut rasaa lain mcm ja.. Masa muntah tu sy rasa nak pitam ja Dan lemas 1 badan.. Sampai berpeluh peluh.. Lepas muntah tu sy langsung xbertenaga.. Apakah itu noraml? Atau mcm mnaa ya? Sy sgt risau dgn keadaan baby sy.. Apakah baby sy baik2 saja? Lepas termuntah? .. Skrg ni sy rasa punggung sy kdg2 dtg sakitnya.. Terutamanya bahagian melabur tu.. Sy jga sllu bersih tiap2 hari.. Adakah efek terhadap kandungan sy? Sbp bila bersih perut tu rasa tertekan sgt.. Kasian pula baby di dalam...

1 Trả lời

saya masuk 31 weeks haritu pun kerap pening. maybe sis perlu banyakkan rehat and pergi jumpa doktor maybe keracunan makanan ke apa sebab tu muntah2. jaga diri 😊