jaundice

hi momies , sy bru lepas brsalin , esok dah nak dischrge , tpi bby tetibe kene ambek tdi , sbb kene dtect kuning tinggi , momies out there , ade tak yg tau level tinggi atau sederhana tahap kekuningan nhe ?

2 Các câu trả lời

Sama mcm sya last year.. doctor ckp bole dscharge dah.. lepastu dia tgk baby sya, kata anak sya mcm ade kekuningan sikit... nak cek kuning dlu... skli dpt result, kunung tinggi.. jd kmi tdak dpat dscharge.. after 2 days baru ok..

Ikut hospital masing² sis. Lain hospital lain rate bacaan nya..