Upt Positive/negative

Hi momies out there, bole pnjm mata mum2 skjap . Ada tak yg nampak dua line mcm yg sa npk . Tpi sangat samar. Ada ini positif? #Ttc2years #pleasehelp

Upt Positive/negative
2 Các câu trả lời

Samar-samar lagi, buat UPT test again lepas missed period seminggu ya. Lepas seminggu UPT test akan jadi semakin pekat.

2y trước

Thankyou info sis🥰 nt akan repeat lgi smnggu

Lewat brp hari dah?kalau blm..tggu slps seminggu..yg ni nmpk negatif. Jaga diri ok

2y trước

Nt try repeat lpas sminggu..actually sa period irregular. Last month ada kluar period tapi skit je..pantyliner pun xpenuh and berwarna coklat ada cmpur wrna merah skit..