craving jeruk

hi momies smua ..nk tanya..xpe ke if mgndung kuat makan jeruk .skrang tgh prggy 17w+..huhuu...ketagih betul rasa, before ni prgnt ank yg 1 and 2nd xde plak rase nk makan masam2 mcm ni skali.....kali ni nk jeruk la,asam la....ikan pekasam la...

2 Các câu trả lời

Jeruk tak baik makan selalu sebab ada bahan dia yg tidak ok untuk baby. Yg lain tak apa. Sebabnya saya dulu masa pregnant asik makan tomyum masam2 tu je. 😂😂🤭

5y trước

😁😁👍👍👍

boleh makan jeruk tapi jangan banyak sangat dan jangan selalu sangat.

5y trước

pntang nmpk sis..but cuba utk elakkn...tq...