JERUK BUAH

Salam mommies ..sy nk tanya ,seawal kehamilan antara 2-3month ni elok x mkn jeruk buah camni 😅 sbb sy mmg suka asam..tp kuah dia sy x hirup la sbb batuk sikit,teringin sgt nk mkn jeruk asam camni ,tu yg beli ,agak2 boleh x moms?#bantusharing

JERUK BUAH
1 Trả lời

Waalaikumussalam.. Kalau mak sy... "makan je.. Xyah nk takut2.. Biar kuat sikit, nanti da bersalin pantang betul2".. Mak sy sgt x suke kalau sy tny boleh xmkn itu.. Boleh xmkn ini.. Kecuali mcm nenas, black paper, air tebu tu mmg mak sy xbg.. Y lain makan aje.. Sis jgn mkn hari2, mkn habis terus sehari tu hahaha

2y trước

org tua mmg kalau tnye sume bleh tp yg xtahan perut kite, org dlu2 lain ngan zaman skunk xleh sma kan da