18weeks, sakit tulang ekor??

Hi momies.. Siapa yg ada pengalaman mcm sy..boleh share sikit.. Sy baru2 ni je start sakit.. Tp xselalu n xteruk sakitnya..

1 Trả lời

sy juga rasa benda yg sama sis... tp sy skrg da 28wk lagii bnyk yg sakit2 sengal tulang sendi smuaa😂🤣 sy gosok je dngan mnyak urut yg tak panas hehehe

5y trước

hai.. mmg normal nak2 bila baby da bsr dia akn tekan kt bhgian bwh.. n mmg sakit kt tulang sendi ..pendek citer 1 bdn la sakit..heheh da msk 7-9 bulan fasa baby mengeraskan dr dlm perut sbb tgh bsedia utk keluar