Sakit tulang ekor

Assalamualaikum. Knpe ye tulang ekor sye terasa sgt sakit, susah bangun n brjalan. Saya hamil 4 bln

2 Các câu trả lời

saya pun alami benda sama masa pregnant haritu. dah bersalin pergi berurut, elok sekejap je. sekarang kalau buat kerja berat sikit ,sakit tu akan berulang.

2y trước

jadi ini mmg sakit yg dialami ibu mengandunglh ye puan ? betul2 tak nyaman ni

sy pun.. xbole bdiri lama, xbole dudk lama.. sakit mcm ada btu dkt situ😩