Haid lepas bersalin

Hi momies semua...Nk tanya pengalaman momies2 lepas bersalin ambik brapa lama masa untuk period balik ye? Maaf kalau soalan kurang sopan..Sy 3 mggu tu darah nifas tinggal saki baki je lagi..coklat2 je..tba2 lepas baby sebulan tba2 darah tu banyak dari biasa..mcm period..skrg dh 3 4 hari dah.. Ni darah haid ke ada kemungkinan berkaitan dengan jahitan ye? Saya risau... Sbb 3 mggu tu x rasa sgt dh luka jahitan..

2 Các câu trả lời

Sekejap je darah nifas saya.. seminggu lepas stop datang darah haid