Datang haid

Nak tnya normal kaa datang haid setelah sebulan lebih lps bersalin .. Saya ambik pil perancang depo setelah baby msuk umur sebulan .. darah nifas hari tu pun tk lama dlm 2 minggu jer tk byk ,pstu bhnti .. selang 2 minggu sy kluar darah period ad sengugut sikit ..normal kaa darah period tu agak lama nk bhti ..dh nk seminggu dh ..#ingintahu

1 Trả lời

Saya rasa ya, mmg akan lama. sebab sy pun tgh alami benda yg sama macam awak. Tapi sy dah almost 2 weeks period, tapi sblm period keluar spotting 2-3 hari tu.. Pastu terus period, pad penuh + tukar byk kali jgk.. Emm tak tahu la bila akan stop, harini darah dah start kurang sikit. Myb lg 2 3 hari akan stop kot.... 😕

3d trước

Samaaaa. Siap bocor bocor lagi kat cadar . Stress betul hahaha