jatuh usia kandungan 2 bulan(1st baby)

hello momies semua nya semoga sentiasa sihat hendak NYA ibu mau pn baby.. momies2 nak tanya ada sesiapa yg berpengalaman jatuh tak masa d awal preg? ada effect tak dgn baby ? ? tolong share pengalaman2 yg momies ada.. tq salam syg utk semua momies2???

2 Các câu trả lời

Sy pernah jatuh motor accident. Masa tu tak tahu pregnant, ikutkan around 4w/5w camtu kot. Takde apa2 bleeding/spotting. Now alhamdulillah dah 23w. Details scan baru2 ni pun takde apa2 masalah.

Pernah. Lepas jatuh terus rasa sakit bahagian ari2 tu then gi klinik alhamdulillah baby okay je .doa baik2 je ye