CUCUK KANCING GIGI

salam. ada tak momies2 yg tolak cucuk kancing gigi? ada effect tak ya utk momy and baby kalau tak ambil cucuk ni? tq in advance for sharing momies ! ❤️ #firstmom #ingintahu #bantusharing

8 Các câu trả lời

Injection ni utk mcegah drpd baby kita kena pyakit kancing gigi masa diorg lahir nanti . Sblm kena cucuk tu, better tanya doc/nurse function injection tu . Atleast x ttanya2 d kemudian hari .. then if u rasa nk tolak, anything happen to ur baby, blame diri sendiri ya

10mo trước

thanks sharing! ✨

Kancing gigi ni kalau kena boleh putus lidah kita. Dari sekolah lagi kita amik, cuma kena amik lagi masa pregnant sebab kita punya hormon dah ganggu previous shot att ni. Amik jelah sis satgi jadi apa apa susah pulak. As long as free.

10mo trước

thanks sis atas nasihat! ✨❤️

sy next appointment pon nurse maklum kn kne cucuk kncg gigi..sy ok je apa yg terbaik buat sy dan anak dlm kndgn..ni 2nd bby..anak 1st sy x perasn kne cucuk ke x..hee..better amik je sis..pe yg disarankan terbaik buat kita😁

10mo trước

Done ambik sis ☺️ alhamdulillah..

Ad yg ckp kancing gigi untk elak time beranak masa meneran tu kita kancing gigi. better ambik la. sbb tktau kita mcm mna nnti.

10mo trước

maaf tnya..injec kncing gg ni time bila ya..sy mengndung sblom ni xde plk dpt injec ni

knp nk tolak Sis..It's For Baby in womb .Baik Cucuk jer. Sy pun last week cucuk☺️

10mo trước

thankyou momy givin positive vibes 🤍

sekarang xde masalah kalau xamek, baby nk lahir nti laa ada risiko tinggi

10mo trước

ouhh fahm tq shre ilmu.

benda free pun nk tolak ke? better safe than sorry sis.

10mo trước

sis? i done research bfr asking here but still nk minta pndngn. salah ke? fr wht provide tmpt bertanya if takboleh minta2 pndangan momies lain? better apps ni tutup je asking section, kan? yah yah yah, tksdp bdn yg u state tu selepas cucuk. question i is, apa effect to momy nd baby IF tak ambil cucuk tu. not the effect after the cucuk.

Ibu mengandung wajib ke kena cucuk kancing gigi? Ape function nya tu?

10mo trước

ada jugak dgr2 preggy mom kena ambik cucuk ni. elak kuman apa semua. tapi ada jugak org ckp ni optional, boleh ambik, boleh tolak.