kepala bayi besar dalam kandungan

hi momies saya 26week semalam scan dokter cakap badan baby besar macam 28week kepala baby macam 30 week adakaah normal ? bole share tk pengalaman tapi dokter cakap masih normal . tapi saya first mom agak risau sikid 🥹😭

2 Các câu trả lời

Kepala besar sikit dari badan adalah normal. Tapi klau badan dn bahu lebih besar dari kepala adalah bahaya bila nk beranak risau bahu tersangkut dn boleh ceaser

hi mommy, minta doa yg baik2.. semoga dipermudahkan urusannya..