Hi Momies ❤️

34weeks kepala baby dekat bawah. 35-36weeks kepala baby “ oblique “ (melintang) 37weeks buat ECV, Alhamdulillah result successful. Tapi, doct cakap ada potensi kepala baby akan berpusing balik. Boleh share pengalaman yg sama macam saya?

1 Trả lời

skrg awk kt mana? warded ke? dh 37w kan. doktor tak induce ke sbb dh berjaya tu?

11mo trước

ouhhhh yeke, kalau HTJ bila dh berjaya pusing, dia terus induce sbb bby pun dh matang 37w.. sbb doktor takut bby pusing balik.