suppliment ibu hamil.

hi momies out there..boleh share suppliment apa yang korang amalkan di awal peringkat kehamilan?? Tqia

7 Các câu trả lời

Supplement terbaik mknn yg fresh.. Cth anggur, kurmaa, delima, susu, oren dan etc.. Elakkan supplements yg utk cerahkn baby semata2, yg viral mgarot tu.. Skrg byk kes baby kanser di awal usia.. Byk kes mak nk lawa tp at last ank sgsara

5y trước

Noted,Ok,terima kasih share🌹

makan yg KK bagi je. asid folic, vitamin b, iron. lps tu tukar ke swasta doktor bagi maltofer utk baik hb dgn ganilia utk perkembangan baby .

5y trước

Ok,terima kasih share ya🌹

Sy amalkan minum air rebusan buah kering... Bagus untuk bg bdn betenaga, naikan HB, elakan sembelit.. Pastu mkn ubat yg pihak kk bg... Tu je...

5y trước

Ok,terima kasih share

Mcm sy amalkn vit yg kk bg je.. 7bln ke ats ambik minyk kelapa dara dan mnum air kelapa je..

5y trước

😉👍🏻

Sy amal sarang burung fresh yg rebus sdri.. Supplement lain xbrni kecuali acid folid

5y trước

Leceh tp more benefit sbb pgawet xda..

Hanya makan ubat yg doctor bagi je

5y trước

Ok,terima kasih share🌹

Folic acid, fish oil, vitamin c

5y trước

Ok,terima kasih atas perkongsian🌹