Ingin tahu gerakkan baby dalam perut

Hi momies ... nak tanya kalau perut kita rasa sengal2 tu tanda bby gerak ke ? Sy 22 weeks preggy .. dah 11 tahun x preggy br dpt yg skrg ni jadi x sure gerak kan nye mcm mana ... hope momies semua bole share pengalaman 😊 #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Rasa mcm ada bubble dalam perut, cuba sis usap2 perut sis, atau goyangkan dgn lembut. Lepastu sis diam kejap tggu dia gerak, saya kdang mcm tu la saya buat heheh seronok tgok dia gerak 😇

rasa mcm angin bergerak biasanya